close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
Cinemax i Cinemax 2: Najbolji izbor iz svih žanrova – filmski stručnjaci biraju za filmofile

Cinemax i Cinemax 2 fanovima i zaljubljenicima u svijet filma nude najbolji izbor iz svih žanrova– od hit filmova i poznatih glumaca, do nagrađivanih i  hvaljenih ostvarenja iz svih dijelova svijeta.

Svaki kanal Cinemax-a nudi vlastitu, karakterističnu liniju programa koji se emitira 24 sata na dan, 7 dana u tjednu bez prekida za reklame.

Cinemax, mainstream kanal, nudi američke i svjetske naslove, Cinemax originalne serije i nove američke serije, kao i dinamične drame i komedije, s fokusom na akcijski, avanturistički, krimi, horor, fantastični i znanstveno-fantastični sadržaj.

Svaki dan u tjednu posvećen je određenom tipu sadržaja. Nedjeljom su na rasporedu glavne filmske premijere. Subota donosi Cinemax originalnu produkciju i nove serije. Petak je posvećen selekciji kultnih ostvarenja i horor filmova dok se srijeda fokusira na drame i trilere.

Cinemax 2, umjetnički kanal, nudi velik izbor odličnih filmova europskih i svjetskih nezavisnih studija. Među njima su dobitnici nagrada, festivalski favoriti, filmovi priznati od strane kritike i kultne serije iz svih krajeva svijeta. Dirljive i inspirativne drame i romantični filmovi elaboriranih detalja, fokusirani na ljudske priče, likove i odnose.

Svaki dan u tjednu posvećen je određenom tipu sadržaja. Subote donose glavnu premijeru tjedna. Nedjelje su posvećene internacionalnim filmovima i svjetskoj kinematografiji. Ponedjeljkom su na rasporedu kultni filmovi i klasici današnjice. Četvrtak je posvećen nagrađivanim serijama.

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.